yellow shoes

.
Pozdrav svima.

Tek kada sam danas krenula pisati novi post sam vidjela da sam prošli objavila prije ČETRNAEST dana. Nisam imala u planu raditi ovako veliku pauzu. Nemam osjećaj da je toliko dana prošlo. Prvo sam čekala fotografije, pa onda svaki tekst koji bih napisala činio mi se previše osoban. Zapravo, od kad sam otvorila ovaj blog često razmišljam o tim tekstovima koje pišem uz post, i shvatila sam da ja baš volim pisati, iznositi neko svoje mišljenje o životnim situacijama. U većini slučajeva kada tako nešto napišem, samo sebi kažem: “Ma to je previše..”. Trebala bih imati još neki blog gdje ću pustiti mislima na volju. 😉 Do tada ćete uživati u ovom modnom blogu.

Fotkanje za ovaj post je /možda/ bilo jedno od najtežih do sada. Bilo je rano ujutro, nisam bila raspoložena, s fotografom se nisam slagala (taj dan, inače smo okej;) ). Al sve u svemu, kada gledam fotografije, oduševljena sam. 🙂

#02 #03 #04

Nosila sam predivnu Jerant/Lovrenčić suknju iz njihove zajedničke kolekcije s CroAPortera. Znate kad nešto obučete na sebe i osjećate se moćno. To je situacija s ovom suknjom, u isto vrijeme ženstvena i moćna. Crna, uska, kožni elementi, sakriva i otkriva taman dovoljno. Ja sam oduševljena. Uz nju sam se odlučila za običnu pamučnu majicu, kakve najviše i volim nositi uz ovako jake komade kao što je ova suknja. Jakna i kapa su ovaj look učinile mojim. A žute cipele razigranim.

#06 #07 #08 #09

#12
#14 DSC_0093_tonemapped

DSC_0216_tonemapped

Nadam se da do idućeg posta neće proći ovako dugo vremena.
Lijepo vrijeme nam se, koliko vidim kroz prozor, vratilo pa uživajte u svakom danu.
Pozdrav. 🙂

All photos: Vladan Jovanović


skirt:Jerant/Lovrenčić/t-shirt:Pull&Bear/jacket:Stradivarius/cap:NewYorker/shoes:bfashion.hr

Oglasi

Jedna misao o “yellow shoes

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s