ringišpil u mojoj glavi

DSC_4573

Pozdrav svima.

Pomalo se vraćam u realnost nakon svih putovanja i gotovo sigurno ću idućih 10tak dana biti u Vinkovcima. /javit ću se svima za kave i druženja/ Uspjela sam na zadnjem putovanju spojiti korisno s ugodnim, položit, po meni, najteži ispit koji sam imala i provesti ostatak dana u uživanju. Mozak na stand by, dobro društvo, čaša vina.. Odmor.

Nisam propustila “iskoristiti” Djoleta da me fotka ali to je tako kada si na odmoru kod prijatelja fotografa, doma se vratiš sa hrpom odličnih fotografija. Najbolje od svega je što fotografije nastaju skroz opušteno i u ne planiranim trenucima, a kada ih gledam podsjećaju na dobro provedeno vrijeme..

Totalno ne tipična za mene i mislim prvi puta takva na blogu, uglavnom crna, minimalistička kombinacija. Koliko god dosadno, već sto puta pročitano i viđeno, riječ je o maloj crnoj haljini u ženskom ormaru. O, koliko je dobro došla. Situacija otprilike ovakva: nove cipele koje su ljubav na prvi i svaki sljedeći pogled, u glavi samo one, gola ne mogu ići, obući ću nešto da ne odvlaći pažnju s njih, o imam crnu haljinu. To je to. Jel netko primjetio crnu haljinu? Naglasak je na ovim super cool crno-bijelim cipelama.

DSC_4554DSC_4571DSC_4603DSC_4620DSC_4657DSC_4652DSC_4625DSC_4622DSC_4648

All photos: Djordje Bukvić

Hvala Djoletu na fotografijama, a njegovoj divnoj obitelji na gostoprimstvu. 


shoes:Stradivarius/dress:NewLook/hat:H&M

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s