Behind the scene of Dolce Vita

.

Pozdrav. 🙂

Doživljaji iz Crne Gore se ne stišavaju, a danas Vam donosim fotke sa snimanja editorijala.

Ideja se rodila u glavi fotografa Djordja Bukvić. Malo je reći fotograf, on je umjetnik. Inspiracija su mu bile scene iz svjetske kinematografije, poput one kada Carrie Bradshaw jurca po Parisu. Želja je osmisliti i predstaviti djevojku koja iz užurbanog grada odlazi na primorje, te otkriva istinsko značenje pojma „Dolce Vita“. Ona šeta na rivi, ispija vino, trčkara po ne preglednim poljima maslina i nije joj teško presvući se i po nekoliko puta tijekom dana jer je istinski pokornik francuskog chica. Ona uživa u životu.

Ideja je bila tu, a kreativnost je doslovno eksplodirala dolaskom u Lušticu i Klinci Village Resort jer smo znali da smo odabrali pravu lokaciju. Preostalo nam je jedino baciti se na posao, ili uživanje, kako god.

page1

4.0.

 

U realizaciji ovog projekta veliku su ulogu igrale kreacije dizajnera koje su potpomogle da našu Carrie na primorju „stvorimo“, cjelokupnom dojmu su pomogle i vješte ruke vizažistice Jelene Cvetanović, te Tijana Tucaković koja ju je utjelovila. Na kraju, najvažnije, stručno oko Bukvića koje je sve to kroz fotografije zabilježilo.

Veliko hvala Atelje Igor Todorović, DeeRavishingProject, Mood board studio, Amina Hasanbegović, Akatelier, Calliope, Butik  Bulevar Kragujevac, Torbe Artiana.

Lokacija: Klinci Village Resort

U iščekivanju tiskanog izdanja ediotorijala, pozdravljam prekul ekipu s kojom je užitak bio raditi. A Vas pozdravljam do idućeg posta, i još uvijek smo na primorju..

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s