denim shorts x white shirt

denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (6)denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (8)denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (7)

“Dobar čovjek vidi dobrotu u svakome, a loš vidi u svemu zlo. Nemoj svoj duševni mir narušavati tako što ćeš razmišljati o nedostacima drugih. Ako te netko povrijedi, prijeđi preko toga. I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad svima i onome koji želi da ga sasiječe.”

Meša Selimović

Odmah da odgovorim na pitanje što me nema na društvenim mrežama. U fazi sam da me ne zanima ono što mi je servirano na društvenim mrežama na dnevnom nivou. Ne trošim svoje vrijeme na stvari koje me ne zanimaju, radim samo ono što me stvarno zanima, inspirira i u čemu uživam..  Skroz mi je dobro tako. Eto.

Što se tiče kombinacije i fotki, sad ću sama sebe komentirati kao da nisam ja. 😉 Fotke su nastale prije jedno tri tjedna a možda i više, više se i ne sjećam osjećaja po kom sam se taj dan obukla. 😉 Al klasično, bijela košula i traper hlačice, da klasičnije i običnije ne može biti.  Istaknula bih ogrlicu koja je broj jedan ovo ljeto. Radi se o Kerefeka ogrlici, odnosno tubicama punjenim, u ovom slučaju, pijeskom u boji. Naime, ogrlice od metalnih dijelova  nisu najugodnije za nositi preko ljeta, postoji mogućnost i da se unište od sunca, soli, vode.. S Kerefekom se to neće dogoditi, odlične su i za plažu. 🙂 Obožavam ovu šarenu Kerefeku.

denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (1)denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (2)denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (4)denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (5)denim shorts white shirt_takethabreak_aniitaj (3)

All photos: Maja Jurić


shorts: Calliope / shirt: Bershka / necklace: KEREFEKE

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s