white t-shirt | SUGAR ANTS

sugar-ants-croatian-product_-takethabreak-aniitaj-1

Pozdrav.
Odmah da vam kažem, ako ste mislili da su ovo još jedne obične majice s printom, prevarili ste se. Ovo su majice s porukom koja ne vrišti u obliku sto puta viđenog natpisa, porukom koja je i više nego odlično grafički izvedena u obliku minimalističkih geometrijskih crteža životinja koje su slobodne biti sve ono što žele i od 100% pamuka su.  Kreativci ovog brenda žele pokazati potrebu za prestankom zatvaranja životinja iza rešetaka zoo vrtova i za potrebe cirkusa. Poručuju da gledamo životinje na slikama, ne iza rešetaka neprirodnih nastamba.

Neću glumiti da nisam nikad bila u zološkom vrtu jer treba krenuti od sebe, promjeniti mišljenje ‘svi idu u zološki‘, ‘idem u zološki jer kad već postoji..‘, i slično. Samo mijenjajući sebe možemo promjeniti svijet oko sebe. Sugar Ants majice i torbe su dobar podsjetnik na to.

Imam društvo na fotkama, jer tko će bolje ‘pokazati’ da su ovo majice za svakog i svačiji stil nego Marina i ja.  Marina nosi pandu koja puši a ja mačku koja šiva. Eto, svatko sebi izabere neki motiv i uklopi ga bez problema u svoj stil. Više motiva ali i njihovu priču možete pogledati na www.sugarants.com stranici i naručiti svoj primjerak slobodne životinje.

sugar-ants-croatian-product_-takethabreak-aniitaj-2sugar-ants-croatian-product_-takethabreak-aniitaj-3sugar-ants-croatian-product_-takethabreak-aniitaj-4sugar-ants-croatian-product_-takethabreak-aniitaj-5sugar-ants-croatian-product_-takethabreak-aniitaj-6

All photos: Josipa Paulenka


t shirt: SUGAR ANTS
www.sugar-ants.com
FB: Sugar Ants
IG: @sugar.ants

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s