denim lover

dsc_0333-01dsc_0417-01dsc_0355-01dsc_0369-01

Stvarno ne znam kad sam se iz osobe koja nikako ne voli plavu boju i iz tog razloga ne nosi odjeću od trapera, pretvorila u “double denim” osobu.

Ovaj traper baloner je najbolji ulov ikad s ljetnih sniženja, dugo je čekao jesen i sad je konačno došlo njegovo vrijeme. Obožavam ga. ❤ Mada kakvo je vrijeme, mogli bi preskočiti balonere i krenuti odmah nositi zimske kapute, ali dobro. A bijela košulja je situacija kad na odmor ponesem samo jednu bijelu košulju, perem ju svaki dan i nosim uz sve.. Zlatne balerinke iz Shoebox-a su još jednom dokazale kako njihova ravna obuća i nije neke kvalitete, ali su lijepe, jako. ❤

Prošli post je izvazvao dosta “komentara u inbox” kako ih ja zovem. To je situacija kada ljudi “imaju mišljenje” ali ga ne žele reći “glasno”. A danas pišem kako mi se želja ostvarila..

Ne znam jesam negdje pisala o ovome. Ljetos kad sam išla s Brača putovala sam dva dana, upala sam u najveću gužvu, stajala u koloni više od 8 sati.. U glavi se vrtio ovaj film, “što ja nisam sad u nekom vlaku, da dignem noge gore, uzmem knjigu, čitam i stignem kući”, “daj mi sad mjesto u autobusu, da me nije briga što je gužva na cesti, da se mene to netiće”. Preživjela sam i to putovanje. Prošli mjesec kad sam opet išla na Brač sam nešto umorna bila, ne raspoložena za vožnju, opet sam poželjela mjesto u autobusu.. Ovaj mjesec imam u planu ići u Novi Sad, Beograd, Zagreb, pitam iz šale prijatelja iz Brčkog da naiđe po mene kad će ići u Novi Sad, u međuvremenu googlam udaljenost Brčko-Vinkovci-Novi Sad.. Sutradan me mama zove da imam preporučenu pošiljku na pošti, apsolutno ništa ne očekujem, al me uvijek veseli nešto što putem pošte dolazi.. Preporučena pošiljka je bila zabrana vožnje.. Koliko me to razveselilo?!
Znači ima već više od godine i pol kada sam “izgubila vozačku” naravno jer sam vrhunski vozač.. Sud, presuda, novčana kazna, sve riješeno. Međutim nikad mi nije “oduzeta vozačka”. Prije pola godine sam išla pitat, dobro kad će meni ta vozačka biti “oduzeta”, govore mi da je riješeno, piše se kao odrađeno i da sam imala sreće zbog te neke kao greške u sustavu..
Vjerujete li da se ono o čemu jako razmišljate i poželite, može i ostvariti?! Ne garantiram da živimo u duhovnom svijetu, da poželi-ostvarit će ti se stvarno djeluje, ali imam otvoren um prema raznim idejama i evo smišljam koju ću knjigu danas na putu za Novi Sad u autobusu čitati.. Iskreno se veselim.

dsc_0430-01dsc_0446-01dsc_0343-01dsc_0545-01dsc_0496-01

All photos:Maja Jurić


coat:NewYorker/shoes:Shoebox

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s