stop wishing. start doing.

take tha break_home decoration_ uređenje doma

Pod parolom “radi ono što voliš” predstavljam vam prvu kolekciju TAKE THA BREAK za uređenje doma. Moram odmah reći da nisam “sama u ovom”. Imam sreću, moja sestra mi je oduvijek bila podrška u svemu, a ovaj put se uhvatila zajedno samnom u realizaciju ove ideje. Konačno i ona otkriva svoju kreativnu stranu, pa ukoliko u nekom trenutku “preuzme” i pisanje postova na ovom blogu, da se ne iznenadite. 😉

Idemo na fotke, pa vam usput pišem i o čemu se radi..


~traditional meets modern~

take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (2)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (5)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (11)

Inspiracija je potekla od tradicionalnih šokačkih ponjavaca.. Danas se možda rijetko viđaju, ali moja baka i dan danas prekriva krevet s ponjavcem. Etno print nije rezerviran samo za kuće na selu, odlično se spaja i s moderno uređenim prostorima. Daje im toplinu i dašak starih vremena. Linija traditional meets modern sastoji se od okruglih podnih jastuka koji su višenamjenski. Dekorativni komad namještaja za odlaganje predmeta koje želite imati na dohvat ruke ili dodatano mjesto za sjesti kada se okupi veće društvo. Za potpuni dojam tu su i dekorativni jastučići s etno elementima.

take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (15)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (14)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (13)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (6)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (4)take tha break_home decoration_ uređenje doma_ (16)

Voljela bih čuti i vaše mišljenje, pišite mi.


Više informacija o TAKE THA BREAK proizvodima možete dobiti na mail takethabreak@gmail.com, a sve novosti pratiti na Instagram profilu take_tha_break.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s