~ Merry & Bright ~

Dobro došli na mjesto gdje s nama uplovljavate u čaroliju jednostavnosti življenja.
Prije svega HVALA vam što ste tu s nama!

Danas vam osim novih stranica na ovom web mjestu želimo predstaviti i novu blagdansku kolekciju jastuka i dekoracija za blagdansko uređenje doma “MERRY&BRIGHT” .

Svaka ideja pa tako i ova je krenula s idejom “nešto jednostavno ćemo”, a završila na ručnom oslikavanju platna i to s blagdanskim motivima. Ali hajdemo iz početka. .

S obzirom da znamo koliko volite tkanine s tiskom, a i koliko je nama kao malom “proizvođaču” trenutno ne dokučivo printati vlastite motive na tkanine odlučile smo se kist uzeti u svoje ruke! Doslovno. Okej, prvo smo napravili šablone jer nismo toliko vješte i precizne s kistom. Bijelo dekorativno platno kao podloga i puuno volje i to je to. Imamo vlastiti “print”! Iako su ideje samo nadolazile, zaustavile smo se na motivima točkica, borića i soba. I jedan jako cool natpis – sigurni smo da bi se puno vas moglo prepoznati u njemu. 😉

Isti print smo koristili i za božićne čarapice, ili čarape za Sv.Nikolu. A kolekciju jastuka nadopunili s juta okruglim jastukom s izvezenim sobom, te kariranim crno bijelim jastučićima. Više detalja o proizvodima možete pronaći na stranici  PROIZVODI.

A u novoj kategoriji proizvoda WALL&DECOR možete pronaći ručno rađene dekoracije za božićno drvce i za dom. Kao što je predimenzionirana karirana mašna, koju smo mi iskoristili kao glavni ukras za bor. Jastučići/privjesci u obliku bora, srca ili kruga, češere s mašnom ili neku dekoraciju za zid.

Proizvodi iz kolekcije “MERRY&BRIGHT” zbog specifičnosti izrade su limitirani. Biti će nam drago ako se ovih blagdana odlučite svoj dom ukrasiti ručno rađenim proizvodima iz naše ponude ili ih odaberete za poklon vašim dragim ljudima, te na taj način podržite naš posao.

Za vas smo povodom otvaranja web shopa pripremili promo kupon *TAKE* koji možete iskoristiti za besplatnu dostavu do 30/11.

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *