Učestala pitanja

Proizvodi

Kako postižete mekoću i udobnost svojih proizvoda? 

Iskustvo korištenja TAKE THA BREAK proizvoda nije samo u estetici, izrazito nam je važno koristiti najbolje materijale kako bi naši proizvodi bili kvalitetni, dugotrajni te naravno, udobni i privlačni za korištenje. Svi su naši proizvodi ručno rađeni, a naši su jastuci punjeni rezanom spužvom dok svoje vreće za sjedenje punimo granulama stiropora.

A kako bismo svoje proizvode učinili još dostupnijima, osim raznih načina plaćanja, svoje proizvode nudimo u različitim dimenzijama – dekorativni jastuci od 40x40cm, 50x50cm, 40x25cm, te okrugli promjera 30cm i 45cm. Okrugli podni jastuci širine 45cm, koji dolaze u tri veličine, veliki od 25cm visine, srednji od 17cm, i mali od 12cm.

Kako naručiti proizvode?

Nakon što pronađete proizvod koji vam se sviđa, odaberete količine i opcije koje su dostupne klik na dodaj u košaricu.

Košaricu možete pregledati u gornjem desnom kutu.

Ukoliko je u košarici sve što želite, možete provjeriti cijenu dostave klikom na jednu od 3 opcije dostave: standardna dostava od 15kn i 25kn (ovisno o veličini proizvoda) koja je dostupna za plaćanje direktnom bankovnom transakcijom i za plaćanje preko PAYPAL sustava, dostavu od 35kn koja se naplaćuje ukoliko svoje proizvode plaćate po preuzimanju i zadnja opcija je besplatna dostava za lokalno preuzimanje. Nastavite klikom kreni na plaćanje.

Za kupovinu nije potrebna registracija, dovoljno je da se prijavite sa svojim podacima kao gost i slijedite proces narudžbe. Preporuka je da se registrirate jer je proces registracije jednostavan ( klik na otvorite račun), a Vi ćete lakše i brže naručivati i pratiti stanje svojih narudžbi uz ostale pogodnosti.

Ovisno o načinu plaćanja i dostave koje odaberete bit ćete preusmjereni na zadnji korak naručivanje. Nakon toga sve potrebne informacije stižu na vaš e mail.

Plaćanje

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja u sjedištu Take tha break-a. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

2. Dirketna bankovna transakcija

Virmanski / Opća uplatnica / Internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe.

3.Plaćanje putem sustava PayPal

Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje Vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju. Plaćanje preko PayPal sustava je moguće i ukoliko nemate otvoren PayPal račun, i to kreditnom karticom. Prilikom plaćanja PayPal-om povrat sredstava je moguć unutar 60 dana od obavljanja kupnje. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun.

Dostava

Dostava proizvoda se vrši putem dostavnih službi do adrese Kupca.

Cijena dostave nije uključena u cijenu proizvoda. Uz ukupnu narudžbu prilikom završavanja kupovine biti će naznačena cijena dostave, ili da je dostava besplatna.

Cijena poštarine unutar RH iznosi 15,00kn ili 25,00kn ovisno o velični proizvoda koji naručujete, za sve narudžbe do 320,00kn. Poštarina je 15,00kn kada su u pitanju manji proizvodi, samo dekorativne navlake, vrećice za kupovinu i slično; to će vam najčešće biti poslano kao pismo, dok veći proizvodi jastuci, podni jastuci se šalje kao paket i tada je cijena poštarine 25,00kn.

Narudžbe iznad 320,00kn imaju besplatnu dostavu.

Kada se izabrali način plaćanja po preuzimanju tada je cijena dostave 35,00kn.

Također možete odabrati opciju Lokalno preuzimanje, te potpuno besplatno preuzeti naručene i plaćene proizvode na adresi sjedišta TAKE THA BREAK obrta. Proizvode nije moguće platiti po preuzimanju prilikom preuzimanja na adresi sjedišta.