Učestala pitanja

Proizvodi

Kako postižete mekoću i udobnost svojih proizvoda? 

Iskustvo korištenja TAKE THA BREAK proizvoda nije samo u estetici, izrazito nam je važno koristiti najbolje materijale kako bi naši proizvodi bili kvalitetni, dugotrajni te naravno, udobni i privlačni za korištenje. Svi su naši proizvodi ručno rađeni, a naši su jastuci punjeni rezanom spužvom dok svoje vreće za sjedenje i podne jastuke punimo granulama stiropora.

Dječji proizvod izrađeni su sa posebnom pažnjom, te su korištene prirodne tkanine te antialergijska punjenja, kako bi bilo što udobniji i sigurniji za vaše najmlađe.

A kako bismo svoje proizvode učinili još dostupnijima, osim raznih načina plaćanja, svoje proizvode nudimo u različitim dimenzijama – dekorativni jastuci od 40x40cm, 50x50cm, 40x25cm, te okrugli promjera 30cm i 45cm. Okrugli podni jastuci širine 45cm, koji dolaze u tri veličine, veliki od 25cm visine, srednji od 17cm, i mali od 12cm. Novo u ponudi su i suuper veliki podni jastuci, visine 40cm.

Plaćanje

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke:
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja u sjedištu Take tha break-a. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.

2. Virmanski / Opća uplatnica / Internet bankarstvo

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.
Po zaprimljenoj uplati, započet ćemo s obradom Vaše narudžbe.

3.Plaćanje putem sustava PayPal
Kad izaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje Vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcija primiti ćete e-poštu s informacijom o izvršenom plaćanju.  Prilikom plaćanja PayPal-om povrat sredstava je moguć unutar 60 dana od obavljanja kupnje. U slučaju povrata, sredstva se vraćaju na Vaš PayPal račun.

Dostava

TAKE THA BREAK proizvodi se dostavljaju GLS dostavnom službom. Ovisno o odabranom načinu plaćanja izlistati će vam se mogućnosti i cijene dostave.

Pa tako za plaćanje direktnom bankovnom transakcijom ili putem sustava PayPal cijena dostave je 5€.

Ukoliko se odlučite naručene proizvode platiti prilikom preuzimanja, cijena dostave proizvoda je 6,50€.

Za iznose narudžbe veće od 60€ dostava je BESPLATNA!

U razdoblju promocija rok dostave je produžen na max. 14 dana!

Također nudimo mogućnost besplatnog osobnog preuzimanja proizvoda u sjedištu TAKE THA BREAK obrta, na adresi Put Kule 2, Solin. U tom slučaju plaćanje ne može biti izvršeno prilikom preuzimanja proizvoda nego je potrebno iznos svog računa podmiriti direktnom bankovnom transakcijom ili putem sustava Paypal. Molimo vas, imate na umu da je potrebno jedan do tri dana da pripremimo vaše proizvode za preuzimanje. Svakako ćemo vas kontaktirati putem kontakta koji ste upisali u narudžbu radi dogovora o vremenu preuzimanja.

Svi navedeni načini plaćanja i dostave proizvoda vrijede za Republiku Hrvatsku, ukoliko želite dostavu proizvoda na adresu u nekoj drugoj zemlji, molimo vas da nas kontaktirate putem emaila.

Imajte na umu..

Svi TAKE THA BREAK proizvodi su ručno rađeni, te je potrebno određeno vrijeme za njihovu izradu. Naručeni proizvodi se u većini slučajeva već sutra dan pripremaju za dostavu, ali ponekad je zbog većeg broja narudžbi potrebno i više vremena. To nikada neće biti više od 7 dana, a ukoliko procjenimo da će nam trebati više vremena za naručene proizvode kontaktirati ćemo vas.